Jakou tašku používáte nejraději k vodě?

Běžné plážové tašky jistě znají následující scénář – vše je sbaleno, děti připravené k odchodu, ale najednou si nejste jisti, zda jste do tašky zabalili vše. Začíná nekonečné přehrabování a nakonec kompletní vybalení a po nalezení hledaného předmětu znovu sbalení tašky. 

ceska-sitovka-taska-k-vode-2

Tento problém u síťovky díky jejím okům odpadá – do síťovky je jednoduše vidět. Kontrolu sbalených věcí tak můžete provést velmi rychle a okamžitě. Oka v síťovce ale lidé ocení i při odchodu z pláže – díky nim se totiž všechen písek, který ulpí na ručnících nebo oblečení rychle vysype. Hotelový pokoj nebo kufr auta potom nevypadá jako pískoviště a vás nečeká otravné vyklepávání jedné věci za druhou.

Lidé se mají často problém, který rozhodně není neřešitelný - kam s drobnostmi?

Právě u těchto věcí úplně nestojí o to, aby byly vidět, a navíc mají strach, že jim z tašky vypadnou. I na to jsme pamatovali. Pro naše zákazníky máme v nabídce síťovku s pružnou vnitřní kapsou v pestrobarevném i decentním provedení. Možné je samozřejmě také k síťovce připnout vlastní taštičku na zip – i takovou variantu pro naše zákazníky brzy uvedeme do prodeje.

Karolína Pechová

ceska-sitovka-taska-k-vode

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz