Zabal dárek síťovkou!

Zabalit dárek do síťovky? Kdo to kdy slyšel, vždyť to nebude překvapení!  

Šup s dárkem do síťovky

Ťukáš si na čelo, cože jsme si to vymysleli za nápad? Balení dárků do síťovek? Souhlasíme, že dárek by měl být překvapením. Avšak ty stohy balicího papíru, co každý rok vidíme u popelnic nás popravdě moc netěší. 

Co jde do síťovky zabalit

Uznáváme, že ne všechny dárky tak lze samozřejmě zabalit. Především ty extra velké jako auto, byt nebo jachtu :) Stejně tak ty extra malé jako šperky či drobnou elektroniku.

Ale například pěknou knížku, teplý svetr nebo delikatesy a víno? Těm to v síťovce bude vyloženě slušet.

Na korálek síťovky ti rádi vyryjeme jmenovku či oslovení obdarovaného, čímž spojíš příjemné s užitečným. Jednak se dárek neztratí pod stromečkem při rozdělování - podle jména ho obdarovaný lehce najde a po "rozbalení" síťovku rozhodně nevyhodí. Naopak ho tento personifikovaný doplňkový dárek potěší, až jej využije jako skladné "zavazadlo první pomoci při nákupech" v kabelce či brašně.

 

Jak na to?

Objednej si síťovku se jménem obdarovaného a poté do ní vlož dárek. Ucha lze svázat k sobě jako mašli a je to :)

Pro zaryté tajnůstkáře máme tip: dárek obal hnědým obyčejným papírem, nebo jej uschovej v neoznačené papírové krabici. Můžeš taky například zrecyklovat některou ze starších krabic nebo využít jednu z těch, ve kterých dárky posílají e-shopy. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz